Willkommen Hintergrundbild

Welkom bij CarGarantie –
Uw garantie- en klantenbindingsspecialist

Women’s IT Network bekroont vrouwelijke ondernemers, managers en deskundigen die zich binnen de IT-wereld als bijzonder innovatief en succesvol hebben...

Partners


CarGarantie: de professionele dienstverlener voor de vakhandel

Garantie is voor uw klant al lang vanzelfsprekend. Tegenwoordig verwacht hij volledige service en zekerheid. Een garantie beschermt niet langer enkel tegen onvoorziene reparatiekosten, maar is ook een belangrijk instrument geworden om uw klanten op lange termijn te binden aan uw autobedrijf.

Als een van Europa's toonaangevendste garantiespecialisten met bijna 50 jaar ervaring in de sector zetten wij ons volledig in voor het succes van onze partners. Dat verklaart ook waarom in heel Europa inmiddels meer dan 40 constructeurs/importeurs en nog eens ongeveer 23.000 vakkundige dealers vertrouwen op onze knowhow.

Auto-eigenaar


CarGarantie: meer zekerheid bij de aankoop van uw auto

Instappen en wegwezen, met een zeker gevoel: uw auto, uw vrijheid. Inderdaad, en meer nog als u weet dat wanneer het tegenzit u op een betrouwbare partner kunt rekenen. Want zelfs bij auto's waarop niets aan te merken valt, kunt u een reparatiegeval nooit uitsluiten.

Met een garantie van CarGarantie speelt u op zeker zodat u bij onverwachte reparatiekosten niet diep in uw geldbeugel hoeft te tasten. Zo blijft u ook bij verrassingen in “pole-position”.

Service en ondersteuning


Wij helpen u graag

Een garantie is maar zo goed als de service die erachter schuilt. Daarom zetten onze medewerkers zich volledig voor u in.

CarGarantie heeft verschillende serviceafdelingen die iedere dag klaarstaan om al uw vragen over onze garantieproducten te beantwoorden. Daarbij overtuigen we met professionaliteit, competentie, vooruitgang en met een aanbod van topkwaliteit. Neem contact met ons op!

Karte Hintergrundbild

Coöperaties


Waar het om gaat is de juiste partner

Waar het om gaat is de juiste partner

Een garage kan een blijvende succesvolle marktpositie alleen bereiken met optimale prestaties. Dan is het goed te kunnen vertrouwen op partners die niet alleen eersteklas garantieproducten aanbieden, maar die net zoveel aandacht hebben voor de professionele afwikkeling van alles wat er bij zo‘n garantie komt kijken.
Als een van Europa’s toonaangevendste garantiespecialisten met bijna 50 jaar branche-ervaring, zetten wij ons volledig in voor het succes van onze partners. Dat verklaart ook waarom in heel Europa inmiddels meer dan 40 fabrikanten/importeurs en nog eens ongeveer 23.000 deskundige dealers vertrouwen op onze knowhow. 

Meer info

Who is CarGarantie?


Our image film